Fysio/FMT therapeut

Ik heb 40 jaar ervaring als Fysio/Functionele Manuele Therapeut, in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten.

Met name in mijn tijd in het buitenland, ben ik in de gelegenheid geweest om mijn vaardigheden met betrekking tot het behandelen van klachten, gerelateerd aan de wervelkolom, te ontwikkelen. Zo ben ik o.a. gecertificeerd in de McKenzie Methode, geschoold in Muscle Imbalance, Mulligan, Neurodynamica en MyoFascial Release en Functionele Manuele Therapie.

Als therapeut neem ik de tijd (Intake 60 min, zitting 45 min) om te kijken hoe klachten van de wervelkolom de andere gewrichten beïnvloeden en hoe beperkingen in die andere gewrichten de wervelkolom beïnvloeden (Ketenproblematiek). Zo kan een oude enkel verstuiking die nog licht beperkt is van invloed zijn op rugklachten.

Daarnaast kijk ik ook naar uw belasting in het Algemeen Dagelijks Leven (ADL), werk en sportactiviteiten.

Ik neem deel aan het Keurmerk Register en de Klachtenregeling van het KNGF.

Piet van den Bos